Montserrat Monterde

Montserrat Monterde psicologa cliínicaMontserrat Monterde, és una persona dedicada a l'observació, l'estudi ia la prevenció del patiment d'infantil. Interessada en el funcionament de les claus educatives per intervenir de forma constructiva i estructurarte especialment davant les situacions de dolor emocional dels nens.

La seva experiència de 30 anys en contacte amb escoles i professionals de l'educació, li han permès disposar d'un ampli ventall de recursos i coneixements per aplicar tècniques a grups-classe, així com oferir instruments i estratègies als equips de professors, amb qui porta a terme treballs de prevenció a nivell col·lectiu en diferents centres escolars, que van des de la estimulació neuromotriu, afectiva i cognitiva, fins a la prevenció i resolució de conflictes i d'actituds agressives en Institucions escolars.

La Prevenció: Institucional, Infantil, Adolescent, o davant de situacions pertorbadores en adults, és el seu objectiu laboral. Els tractaments psicològics, també els porta a terme en teràpia de grups o teràpia individual, partint d'un enfocament globalitzat del sistema familiar.

Títol Oficial de Psicòloga Especialista en Psicologia Clínica

EuroPsy: European Certificate in Psychology

EuroPsy: Expert en psicoteràpia EFPA (European Federation P.A.)

Experta en Psicologia de l’Educació

Màster Psicopatologia Clínica y Psicoterapia

Formaciones complementarias:

Terapia familiar, Psico oncología, EMDR, Psicomotricidad Relacional.

Colaboració voluntaria Cardiopatías Congénitas (ASACC)

Montse Monterde Psicologia